(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20.000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Bestway, Maisto, Polistil ja Burago, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2020 on noin 100M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on 200 kuluttajatuoteammattilaista. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle sinua palveluhenkinen ja kehittämishakuinen

Sovellusasiantuntija

Sovellusasiantuntijana tuet toimitusprojektien toteuttamista ja osallistut käytössä olevien järjestelmien ja sovellusten ylläpitoon. Toimit osana ICT-tiimiämme ja työsi sisältää myös kehitysratkaisujen suunnittelua sekä niiden testausta. Tuet käyttäjiämme ohjelmistojen päivittäisissä haasteissa ja vastaat käyttöympäristön dokumentaatiosta ja järjestelmien koulutuksesta omalla vastuualueellasi. Eduksesi katsomme osaamista Windows-käyttöjärjestelmistä, oheislaitteista, MS Office -tuotteista sekä AD:n, tietoverkkojen ja tietoturvan perustuntemusta. Lisäksi toivomme kokemusta MS AX Dynamics, M-Files ja PosManager-ohjelmistoista sekä verkkokauppajärjestelmistä.

Odotamme valitulta henkilöltä itsenäistä, oma-aloitteista työotetta, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä ajatella liiketoimintaa prosessien kautta. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, osaat hallinnoida useita asioita samanaikaisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Hakijalta odotamme intoa oppia uutta ja kehittyä työtehtävässään. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan nopeasti kehittyvässä ja kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.1. klo 12–13 ja 3.2. klo 10–11 Tammer Brands Oy:n Erika Haarla puh. 040 514 0037 sekä 16.–31.1. MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 23.2.2019 mennessä.