(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija talousohjelmien ohjelmistotuen pariin EmCe Solution Partner Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
EmCe Solution Partner Oy etsii pitkäaikaista, innokasta ja kehityshaluista tulevaisuuden sovellusasiantuntijaa tiimiinsä Helsinkiin. Tämä työpaikka on oiva keino päästä sisään sovellusasiantuntijatyöhön. Jos olet ratkaisuhenkinen ja toimeen tarttuva etkä pelkää haastaa niin itseäsi kuin valmiita toimintaprosesseja, tämä työpaikka voi olla juuri sinulle täydellinen ponnahduslauta urallesi!
KUVAUS
Sovellusasiantuntijana pääset työskentelemään osana ohjelmistotuen tiimiä, jossa ratkaiset asiakkaiden ongelmia ja vastailet heidän kysymyksiinsä pääsääntöisesti puhelimen välityksellä. Kokemuksen karttuessa kehityt varsinaisen sovellusasiantuntijan tehtävään. Voit olla vielä opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut henkilö, sillä tässä tehtävässä tärkeintä on työkokemuksen lisäksi motivaatio kehittyä.

Tarjoamme


* Hyvät puitteet ja mahdollisuuden kehittyä nopeasti
* Rennon ja kannustavan työilmapiirin
* Kattavan perehdytyksen työtehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Ohjelmistotuen asiakasneuvonnan tehtävät
* Asiakkaiden ongelmanratkaisu itsenäisesti
* Haastavissa tilanteissa asiakkaiden ongelmien eteenpäin ohjaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon, kirjanpidon tai palkkahallinnon kesätyöstä tai harjoittelusta
* Mielenkiintoa ja halua oppia lisää Emce:n ohjelmistosta
* Sujuva suomen kielen taito
* Tehtävään soveltuva koulutustausta


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työmäärä: 20-37,5h tuntia viikossa
* Kesto: 12kk. Haetaan pitkäaikaista työntekijää, joka voi kasvaa roolissa. Jatko todennäköinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Emce Solution Partner Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
EmCe Solution Partner Oy{target="_blank"} on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Yritys tarjoaa asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät asiakasyrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä - hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.