(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija, Microsoft LS NAV
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Etsimme Microsoft Dynamics LS NAV -sovellusasiantuntijoita tai sellaiseksi haluavia. Sovellusasiantuntijana olet osa Customer Care -tiimiä, jonka vastuulla on ylläpitoasiakkaidemme tuki- ja ylläpitopalvelu. Autat akuuttien häiriötilanteiden ratkaisemisessa, hoidat palvelupyyntöjä sekä osallistut asiakkaan järjestelmän kehittämiseen. Dokumentointi ja tietämyksen laajentaminen tiimissä ovat oleellisia tehtäviäsi. Kehitämme työtämme ITIL-viitekehyksessä ketteriä työtapoja hyödyntäen.

Sinä 

Asiakaspalvelussa olet etulinjassa valmiina kohtaamaan asiakkaan ja auttamaan häntä aidosti. Olet sisukas etsimään vastauksia ja nautit ongelmien ratkaisusta. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, mutta osaat toimia myös ryhmässä ja hyödyntää sen voimaa. On eduksi, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä tai järjestelmän pääkäyttäjänä, mutta voit olla myös opiskeluista hiljattain valmistunut. Soveltuvia koulutus- ja työkokemusaloja ovat kaupan, talouden, logistiikan ja/tai tietotekniikan toimialat. 

Sinulla tulee olla hyvät taidot Microsoft Windows Office -työkaluista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä. 

Me

Sinua odottaa laaja ja kyvykäs NAV ja LS NAV -asiantuntijayhteisömme. Kokemusta tässä porukassa riittää, mutta kehitymme myös jatkuvasti yhdessä matkalla kohti Dynamics 365 -ekosysteemiä.

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. Työskentelet joko Tampereen tai Vantaan toimistolla. 

Näin haet

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Näetkö itsesi osana solteqlaisten kasvavaa joukkoa? Lähetä meille hakemuksesi (palkkatoiveineen) viimeistään 18.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Heidiltä, heidi.paavola@solteq.com.