(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija, Loimua Oy, Hämeenlinna
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Loimua Oy:lle hyvin langat käsissään pitävää ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä sovellusasiantuntijan rooliin. Työssäsi sovellusasiantuntijana pääset laaja-alaiseen ja vuorovaikutteiseen rooliin energia-alalle, osaksi hyvähenkistä organisaatiota ja tiimiä. Sovellusasiantuntijana osallistut erilaisiin IT-hankkeisiin, vastaat sisäisestä käyttäjätuesta, sovellusten ja integraatioiden kehittämisestä, laaja-alaisesta kommunikoinnista sopimuskumppaneihin sekä erilaisista määrittely- ja testaustehtävistä. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kasvattaa osaamistasi monipuolisessa tehtävässä mielenkiintoisella toimialalla. Tehtävä alkaa joulukuussa 2020. Lue lisää paikasta alempaa ja hae paikkaa!
KUVAUS
Sovellusasiantuntijana työskentelet käyttäjätuen ja sovellusten kehittämisen ja ylläpidon parissa. Tehtävässä työskentelet tiiviissä vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja muun tiimin kanssa. Osallistut erilaisiin sovellus- ja integraatioprojekteihin, toimit sisäisenä käyttäjätukena sekä asiantuntijana It-hankkeissa yhdessä ulkoisten toimittajien ja sisäisten sidosryhmien kanssa .
Tässä tehtävässä pääset monipuoliseen rooliin missä sinulla on erinomainen mahdollisuus kasvattaa kokemustasi vuorovaikutteisessa ja koordinoivassa roolissa osaavan tiimin tukemana. Tässä tehtävässä yhdistyvät tekninen asiantuntijuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä
* Monipuoliset työtehtävät ja tilaisuuden päästä vaikuttamaan asioihin
* Hyvinvoivan ja viihtyisän työyhteisön tuen

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi muodostuvat mm. seuraavista kokonaisuuksista:
* Sovellusten ja integraatioiden kehittäminen yhdessä sopimuskumppaneiden kanssa
* Liiketoiminnan ja käyttäjien tukeminen sekä ongelmanratkaisu
* IT-hankkeisiin osallistuminen ja sopimuskumppaneiden kanssa kommunikointi ja koordinointi
* Määrittely-, testaus- ja dokumentointitehtävät
* Käyttäjähallinta ja sovellusten ylläpito
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka ei pelkää haasteita vaan uskaltaa ja haluaa päästä kehittymään. Toivomme sinulta relevanttia IT-puolen koulutustaustaa (AMK/yliopisto) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi sovellustoimittajan roolista tai erilaisten sovellusten parista. Kommunikoit sujuvasti niin sisäisille kuin ulkoisillekin yhteistyökumppaneille ja sinulla on oma-aloitteinen ja itseohjautuva asenne. Kokemuksesi ja osaamisesi esimerkiksi sovellusintegraatioista sekä toiminnanohjausjärjestelmien parista nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Joulukuussa 2020
* Kesto: Äitiysloman sijaisuus, alustavasti vuoden 2021 loppuun asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Hämeenlinna
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Loimua Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Loimuasta täältä.