(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija, Kivenlahden terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme nyt sovellusasiantuntijaa terveydenhuollon avopalvelutiimin pääkäyttäjätehtäviin (mm. terveysasemien ja avokuntoutuksen pääkäyttäjätehtäviin).
Tehtäviin kuuluu mm. järjestelmien kehittämistehtäviin osallistuminen, raportointitehtävät, asiakas-/potilastietojärjestelmän, sähköisen asioinnin ja muiden SOTET -järjestelmien lähituki sekä koulutusten koordinointi, suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen. Sovellusasiantuntija osallistuu järjestelmien hallinnan taustojen ylläpitoon ja tiedottamiseen sekä uusien versioiden järjestelmien ja toiminnallisuuksien testaamiseen.
Työ on liikkuvaa eri terveysasemilla tapahtuvaa työskentelyä sekä koulutusten pitämistä henkilökunnalle.

Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Esim. Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon tutkintoa, sosiaali- ja terveysalan hyvää tuntemusta, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan Effica pääkäyttäjyys tai muu tietojärjestelmien osaaminen, stressinsietokyky sekä esiintymistaidot.

Arvostamme terveysasemilla tai avokuntoutuksen puolella olevaa työkokemusta sekä hoitotyön tutkintoa mm. sairaanhoitaja, toimintaterapeutti jne.