(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija (harjoittelija)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Etsimme Triplanille kehittymishaluista ja IT-alasta kiinnostunutta harjoittelijaa Sovellusasiantuntijan rooliin. Hae mukaan osaksi tiivistä työporukkaa ja kasva roolissasi kohti asiantuntijuutta. Pidämme erityisen tärkeänä, että olet ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolle tekniset haasteet ja ongelmanratkaisu ovat mieluisia. Lue alta lisää ja hae mukaan!
KUVAUS
Etsimme harjoittelijaa Sovellusasiantuntijan rooliin. Tulet osaksi Triplanin tiiviistä ja ammattitaitoista porukkaa. Triplanin liiketoiminta on vakaata, henkilökunta viihtyy töissä ja työntekijöiden vaihtuvuus on pientä.
Pääasiallinen tehtäväsi on toimia Triplanin sovellusten käyttäjien tukena osaltasi varmistamassa erinomaiset asiakaskokemukset. Kerromme alempana miksi sinun kannattaa hakea Triplanille ja minkälaisia työtehtäviä roolisi sisältyy - jatka siis lukemista.

Tarjoamme


* Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet kohti asiantuntijan roolia
* Mukavat työkaverit, jotka tykkäävät viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla
* Runsaasti etuja, mm. liikuntaetu, lounasetu, puhelinetu, laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja mahdollisuus vaikuttaa omiin työvälineisiin

TYÖNKUVA

* Sovellusten käytön asiakastuki
* Tekninen ongelmanratkaisu
* Testaamiseen osallistuminen
* Dokumentointi ja käyttöohjeiden laatiminen
* Osaamisen karttuessa voit myös toimia esimerkiksi kouluttajana tai projektipäällikkönä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. IT Tradenomi)
* Työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun tai teknisen tuen tehtävistä
* Hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot
* Asiakaspalveluhenkisyyttä
* Teknistä kiinnostusta ja harrastuneisuutta


Etsimämme henkilö on:


* Ratkaisukeskeinen
* Palveluhenkinen
* Vuorovaikutustaitoinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2020
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kasarmikatu 23, 13100 Hämeenlinna
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Triplan Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Tehtävään valittavalle saatetaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Triplan Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut julkishallinnon asian- ja dokumenttienhallinnan järjestelmiin. Triplan Oy on vakiinnuttanut asemansa julkishallinnon organisaatioiden pitkäaikaisena yhteistyökumppanina. Tuotteidemme käyttäjiä ovat mm. kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit, koulutuskuntayhtymät, ammattikorkeakoulut, yliopistot sekä valtionhallinnon virastot ja laitokset.