Sovellusasiantuntija, Espoon suun terveydenhuolto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme Espoon suun terveydenhuoltoon sovellusasiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin.

Toivomme, että järjestelmien sovellustukeen liittyvä työ on lähellä sydäntäsi ja sinulla on iloinen ja aktiivinen työote.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:
Kansallisten ja toimialan omien järjestelmien kehittämiseen osallistuminen, potilastietojärjestelmän, sähköisen asioinnin ja muiden SOTET järjestelmien lähituki. Lisäksi hallinnan taustojen ylläpito erilaisiin järjestelmiin, koulutusten koordinointi ja toteuttaminen, tietosuoja ja rekisteriasioiden huomioiminen sekä järjestelmissä tapahtuvista muutoksista tiedottaminen. Työtehtäviin kuuluu myös kirjausten oikeellisuuksien varmistaminen, uusien järjestelmien testaaminen ja käyttöönotto.

Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Työpaikan nimi: Espoon suun terveydenhuolto, sovellustuki. Sijainti: Kamreerintie 2A, 02770 Espoo. Koronan vuoksi työ tehdään nyt etätyönä

Työaika on 36 h 15 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää työmotivaatioita, paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja halua työskennellä vaihtelevien työteyhtävien parissa osana SOTET:n sovellustukea.

Edellytämme myös terveydenhuoltoalan tuntemusta. Lisäksi työ edellyttää hyvää esiintymis-ja koulutustaitoa ja kykyä työskennellä verkostoissa.

Tehtävässä edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia uusia ohjelmia.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot