SOVELLUSASIANTUNTIJA – ERP-järjestelmäkoulutusta ja projektitukea
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme Helsinkiin sovellusasiantuntijaa työskentelemään Digia Enterprise –järjestelmän parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä yhdessä ammattilaisten kanssa.

Digia Enterprise on suomalainen toiminnan- ja talousohjausjärjestelmä. Monipuolisen järjestelmän ominaisuudet on kehitetty kattamaan yrityksen kaikki tärkeät toiminnot. Saumattomasti muihin yritysjärjestelmiin integroituvan järjestelmän avulla asiakkuudenhallinta, myynti, osto, tuotanto, logistiikka ja talousohjaus toimivat yhtenä tehokkaana kokonaisuutena. Lisätietoja järjestelmästämme ja asiakkaistamme löydät täältä.

Sovellusasiantuntijoillamme on tärkeä rooli asiakasprojekteissamme ja he vastaavat itsenäisesti heille nimettyjen asiakasprojektien koulutuksista ja projektituesta. Sovellusasiantuntijamme osallistuvat myös Digia Enterprise –järjestelmän vakiokurssitoimintaan, järjestelmän testaukseen ja ohjelmistoneuvontapalveluun. Myös myynnin tuki kuuluu osana tehtäviin.

Olet etsimämme asiantuntija, jos omaat vankan osaamisen toiminnanohjauksen eri sovellusalueista ja olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen. Sinulla on ymmärrystä tuotannon ja teknisen tukkukaupan toimialoista ja tietojärjestelmistä ja olet halukas oppimaan uutta sekä kiinnostunut kehittymään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Olet työskennellyt tietotekniikka-alan koulutustehtävissä ja valmis tarjoamaan asiakkaillemme maailman parasta palvelua. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustusmahdollisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä sovellusasiantuntijana että projektihallinnan ammattilaisena. Ensimmäinen vuotesi Digialla menee perehdytykseen, jonka aikana otat haltuun Digia Enterprise -järjestelmän. Tehtävänkuvasi monipuolistuu vaihe vaiheelta ja pääset työskentelemään myös projekteissa. Digia on kasvava ohjelmistoalan yritys, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Saat tietenkin erittäin mukavat kollegat ja mahtavan työyhteisön ympärillesi, mutta myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hae viimeistään 24.3.2019 mennessä! Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Lehtovaaran Mirjaan p. 050 5319 443 tai etunimi.sukunimi (at) digia.com. Haastattelemme jo hakuaikana, joten älä suotta jätä yhteydenottoasi viimeiseen päivään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238931
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mirja Lehtovaara (mirja.lehtovaara (a) digia.com)
  • Sijainti: Helsinki