Sovellusasiantuntija (2), määräaikainen / Terveydenhuollon sovelluspalvelut
Tampereen kaupunki, Konsernihallinto, Tietohallintoyksikkö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Tietohallintoyksikkö on osa Tampereen kaupungin konsernihallintoa. Tietohallinnossa olemme Suomen kuntakentän edelläkävijöitä ja tahtotilamme on hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia laajasti. Tarjoamme asiantuntijoille tulevaisuuteen suuntautuvan näköalapaikan Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa sekä osaavan ja innostuneen työyhteisön. Meillä on rento tekemisen meno ja asiantuntijana pääset vaikuttamaan merkittävästi sekä tulevaisuuden Tampereen toimintatapoihin, että yleensä Suomen julkisen hallinnon kehittämiseen.

Haemme kahta sovellusasiantuntijaa terveydenhuollon sovelluspalveluihin tietohallintoyksikköön määräaikaisiin toimiin, toinen 31.12.2021 ja toinen 31.12.2022 asti.

Terveydenhuollon sovellusasiantuntijan tehtävä on keskeinen osa toimialueen ICT-palvelujen tuottamisessa, tietojärjestelmien toiminnan kokonaisuuden ymmärtämisessä, prosessien hallinnassa ja käytön suunnittelussa asiakkaan tarpeisiin nähden.

Sovellusasiantuntijan tehtävänä on toimia tukemiensa järjestelmien pääkäyttäjänä, mahdollistaen loppukäyttäjälle annettavan tuen, järjestelmän taustatietojen ylläpidon, testauksen ja päivityksen sekä toimia yhteistyössä palveluntuottajien ja sovellustoimittajien kanssa. Sovellusasiantuntija tiedottaa loppukäyttäjille ohjelmaan liittyvistä asioista, pitää koulutuksia, osallistuu erilaisiin kehittämishankkeisiin, osallistuu palveluntuottajien erilaisiin yhteistyöryhmiin ja kokouksiin, joissa tarvitaan sovelluksin pääkäyttäjän asiantuntijuutta.

Tässä tehtävässä tarvitset vahvoja vuorovaikutus- työyhteisö-, tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja oma-aloitteinen. Hallitset erilaiset kokonaisuudet kattavasti, sinulla on hyvät organisointi- ja kouluttamistaidot sekä olet kehittämisorientoitunut.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään opistotasoinen tutkinto. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta terveydenhuollon toimialueelta sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan erittäin hyvät ICT-taidot, tietotekninen osaaminen sekä monipuolinen ja syvällinen tietojärjestelmätuntemus sekä toisen sovellusasiantuntijan osalta hyvä substanssiosaaminen kotihoidon osalta.

Tehtävään valitulle tehdään huumausainetesti yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain mukaisesti.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mäkijärvi Erja, ICT-palvelupäällikkö, puh. 040 194 8289, erja.makijarvi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 23.6.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Mäkijärvi Erja, ICT-palvelupäällikkö, puh. 040 194 8289, erja.makijarvi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465386
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere