(Poistunut julkaisusta)

Sovellusarkkitehti/tiiminvetäjä Toyme Lab Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Toyme on kotimainen ja tietoturvallinen internetpohjainen pilvipalvelu. Sen ainutlaatuisen oman toimintamallin ja hyvien käytäntöjen avulla kehitetään mm. aloitetoimintaa, jatkuvaa parantamista, 5S-toimintaa, asiakaskokemusta ja työturvallisuustoimintaa. Kokonaisvaltaisella ratkaisulla voit hallita kaikkia HSEQ-asioita yhdessä paikassa tai voit ottaa yksittäisen moduulin ja integroida tämän osaksi nykyistä tietojärjestelmäarkkitehtuuria. Toyme soveltuu hyvin mm. lean-toiminnan ja sertifikaattien tueksi. Toyme on kymmenien tuhansien käyttäjien käyttämä, mobiilisti sekä tietokoneella käytettävä pilvipalvelu, jonka käyttöönotto ja kokeileminen on helppoa.

Haemme nyt ohjelmoinnin tiimiimme työhön osallistuvaa TIIMINVETÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Tiiminvetäjänä olet yksi ohjelmoijista ja toimit lähiesimiehenä kuudelle tiimin jäsenelle. Esimiehenä tehtävänäsi on ottaa tuotanto-ohjelmoinnin vastuu yhdessä tiimisi kanssa, kehität ohjelmointimalleja ja visioit ohjelmointiympäristön kehitystä. Toimipisteesi sijaitsee Tampereen keskustassa.

Hallitset Javan ohjelmointikielenä ja sinulla on jo kokemusta ohjelmistokehittämisestä. Kehittämämme palvelu on pilvipalvelu HSEQ-asioihin. Haemme innokasta ja idearikasta henkilöä, joka luotsaa tiiminsä yhteisiin tavoitteisiin. Sinulla ei vielä tarvitse olla esimieskokemusta. Ohjelmoinnissa pääset hyödyntämään full stack-osaamistasi aina mobiilikehitykseen asti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ohjelmistokehittämisen parissa, jossa pääset kehittymään ohjelmoijana ja esimiehenä sekä ammattimaisen tiimin tuen työllesi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 8.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.