(Poistunut julkaisusta)

Sovellusarkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Haemme joukkoomme Helsinkiin, Jyväskylään ja Tampereelle

SOVELLUSARKKITEHTEJA

Tehtävässä toimit projektiemme keskiössä. Osallistut osana ketterää Scrum-tiimiä niin ratkaisujen ja esittämiseen sidosryhmille kuin tiimin aktiiviseen ohjaukseen ja myös konkreettiseen työhön kädet savessa. Esiintyminen on sinulle luontevaa ja ongelmaratkaisukykysi huippuluokkaa. Haluat toimia tiiviissä yhteistyössä muiden monitoimittajahankkeen toimittajien ja asiakkaan kanssa.  Pääset osallistumaan build pipelinen rakentamiseen, konfiguraationhallintaan, automaattisten testausten suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä rautaisten ammattilaisten kanssa esimerkiksi tietoturvallisen tekemisen projekteissa. Näissä projekteissa valittavalle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys.

Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun kompleksisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. Työkaverisi istuvat lähellä, joten avun tarpeessa voit pyörähtää tuolillasi ja vetää kaveria hihasta. 

Näillä eväillä menestyt:

  • suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja teknologioihin sekä haluat ehdottomasti oppia uutta ja kehittyä urallasi
  • tunnet suurimman osan seuraavista: Java, Hibernate, Oracle, Linux administrointi, virtualisointi (Docker, VMWare, KVM), Gitlab, Maven, Artifactory, Ansible
  • sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • työskentelyotteesi on itseohjautuva samalla, kun puhallat yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2020. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.