(Poistunut julkaisusta)

Sovellusarkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme Helsinkiin Sovellusarkkitehtiä rakentamaan asiakkaillemme yhä parempia ja laadukkaampia palveluita. 

Osallistut hankkeisiimme ja tuotekehitykseemme osana ketterää scrum-tiimiä ja kokeneena scrum-tiimissä toimineena tiedät, miten hienosti homma voi parhaimmillaan toimia. Sinulla on myös halu toimia tiiviissä yhteistyössä muiden monitoimittajahankkeen toimittajien ja asiakkaan kanssa ja viestit sujuvasti eri toimijoiden kanssa. Tiedät, kuinka rakennetaan mm. säihkyvät build pipelinet, konfiguraationhallinta, automaattiset testaukset ja vikatilanteesta toipumiset. 

Tässä roolissa sinun on pitkälti mahdollista rakentaa oma pelikenttäsi. Saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Tehtäviisi pääset itse vaikuttamaan oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen.

Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun kompleksisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. Työkaverisi istuvat lähellä, joten avun tarpeessa voit pyörähtää tuolillasi ja vetää kaveria hihasta. Tiimissä oman osaamisen ja tiedon jakaminen on tärkeä juttu.

Näillä eväillä menestyt:

  • Suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja teknologioihin sekä haluat ehdottomasti oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä
  • Tunnet suurimman osan seuraavista: Java, Hibernate, Oracle, Linux administrointi, Virtualisointi (Docker, VMWare, KVM), Gitlab, Maven, Artifactory, Ansible
  • Sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • Työskentelyotteesi on itseohjautuva, samalla kun puhallat yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • Tunnistat itsessäsi positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä mindsettiä

Meille tärkeintä on kuitenkin energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen ja hänelle tullaan teettämään asiakkaan toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, joka on edellytys hankkeessa toimimiselle.

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Tiia Leskiseen p.0400270475  tai Juha P. Leppäseen p. 0504820706 . Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 7.6.2019. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.