(Poistunut julkaisusta)

Sovellusarkkitehti
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Kiinnostaako sinua uusien digitaalisten finanssipalvelujen kehittäminen nykyaikaisin teknologioin ja menetelmin? Haetko ympärillesi innostunutta, osaavaa ja rentoa joukkuetta? Haluatko nähdä käden jälkesi koko ratkaisun elinkaaren osalta?

Mandatum Lifessa työskentelee tällä hetkellä 80 it-ammattilaista. Panostamme voimakkaasti uusien ratkaisujen tekemiseen ketterin menetelmin (SAFe, Scrum) ja haemme nyt vahvistusta kasvavaan sovelluskehitystiimiimme. Tiimin vastuulla on erityisesti mobiili- ja verkkopalveluiden kehitys sekä ylläpito, sovellusarkkitehtuuri, erillisjärjestelmät ja taustajärjestelmiin integroituminen. Panostamme myös robotiikan ja tekoälyn tuomien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Odotamme sinulta kykyä hahmottaa monipuolisia teknisiä kokonaisuuksia ja kehittää sovellusarkkitehtuuriamme liiketoiminnan tarpeiden ratkaisemiseksi. Sinulla on kokemusta liiketoiminnan digitalisoinnista. Toivomme sinun hallitsevan myös käytännön full stack –ratkaisujen toteutuksen, pääasiallisina välineinä Vue.js, AngularJS, Java ja Spring-sovelluskehys OpenShift-konttiympäristössä. Kykenet tuomaan arkkitehtuurinäkemyksesi SAFe-prosessiin järjestelmien koko elinkaaren aikana. Emme edellytä aiempaa finanssi- tai vakuutusalan kokemusta. Arvostamme ratkaisukeskeistä, aloitteellista, positiivista ja tavoitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet. Työskentelet juuri uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Työaikasi on liukuva.

Hae tehtävään 15.10.2018 mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Taisto Unho, puh. 040 541 6494. Taiston tavoitat parhaiten arkisin klo 14-16.

Lue lisää Mandatum Lifesta ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.