(Poistunut julkaisusta)

Sovellusarkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme rautaisen ammattitaidon ja asenteen omaavaa SOVELLUSARKKITEHTIA työskentelemään kiinnostavien projektien ja mahtavien asiantuntijatiimien parissa. Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Digian sovellusarkkitehtina toimit projektien keskiössä. Osallistut ratkaisujen suunnitteluun ja esittämiseen eri sidosryhmille ja tiimin aktiiviseen ohjaukseen sekä myös konkreettiseen työhön kädet savessa. Et arastele esiintymistä ja sisälläsi asuu pieni diplomaatti, jonka ongelmanratkaisukyky on huippua.

Tueksesi saat asiantuntijatiimit ja alaisistaan aidosti innostuneen esimiehen. Tulevat kollegasi saattavat olla junior-kehittäjiä tai asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus alalta. Meitä kaikkia yhdistää jatkuva halu oppia uutta, muiden innostaminen ja auttaminen sekä intohimoinen suhtautuminen työhömme. Jokainen arkkitehtiroolimme on erilainen, ja siksi oma roolisi muotoutuukin luontevasti vahvuuksiesi ja motivaatiosi mukaan.

Olet etsimämme arkkitehti, jos

  • omaat ohjelmointikokemusta monipuolisista hankkeista
  • sinulla on osaamista vaikkapa seuraavista teknologioista ja menetelmistä: DevOps, Java, tunnetuimmat Java-frameworkit, modernit Javascript -käyttöliittymäkirjastot, ketterät menetelmät, pilvipalvelut, konttiteknologiat, relaatiotietokannat ja NoSQL, CI/CD, testausautomaatio, mikropalveluarkkitehtuuri, rajapintojen suunnittelu ja toteutus
  • turvallinen ohjelmistokehitys on sinulle tärkeää
  • omaat hyvät fasilitointitaidot ja workshopin pitäminen on sinulle arkea
  • osaat viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 14.10.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Ilja Kovaseen p. 0405504003 tai Tiia Leskiseen p. 0400270475. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.