(Poistunut julkaisusta)

Sovellusarkkitehti CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Asiakkaamme CGI etsii kokenutta sovellusarkkitehtia asiakkaalla työskentelevään kehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle kokenutta sovellusarkkitehtia valtionhallinnon asiakkaan räätälöityjen tietojärjestelmien monipuolisiin ja vaativiin kehitystehtäviin. Olet osa ketterää ohjelmistokehitystiimiä, jossa laaja-alaista osaamista moderneista Java-teknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida asiakkaan järjestelmiä, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme turvallinen toiminta.

Odotamme sinulta laajaa kokemusta räätälöityjen Java-pohjaisten järjestelmien kehityksestä tai arkkitehtuurisuunnittelusta. Järjestelmäprojekteissa hyödynnetään Kofaxin ja Hylandin (OnBase ja Saperion) tuotteita, sekä Javaa, Dockeria, HTML5:sta, RESTiä ja SOAPia ketterillä menetelmillä. Kokemus Kofaxin ja/tai Hylanin tuotteista on vahva etu. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

CGI tarjoaa sinulle vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa. CGI:llä työskentelystä pääset lukemaan lisää täältä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 28.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.