(Poistunut julkaisusta)

Sourcing specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Sourcing Specialistia Hankinta-organisaatioomme Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

 

 

Tehtävästä


Sourcing Specialistina neuvottelet hankintasopimuksia ja hintoja sekä huolehdit hankinnan avainprosessien jalkautuksesta ja kouluttamisesta. Varmistat, että neuvotellut sopimukset vastaavat asetettuja tavoitteita ja liiketoiminta-alueiden sekä niiden heimojen ja tiimien tarpeita. Huolehdit myös, että hankinnat ja neuvotellut sopimukset ovat asianmukaisesti hyväksytty. Osallistut lisäksi sovitulla tavalla hankinnan kategoria- ja toimittajajohtamistyöhön.


Varmistat hankinnan keinoin, että kilpailutuksille ja neuvotteluille asetetut tavoitteet (mm. säästöt, riskienhallinta, laatu) toteutuvat ja palvelevat koko OP:n etua. Toimittajajohtamisen osalta vastaat erityisesti toimittajien kaupallisista ja sopimusasioista ja niiden kehittämisestä sekä hankinnasta maksuun -prosessin ja hankinnan järjestelmien jalkautuksesta omalla vastuualueellasi.

 

Mitä odotamme sinulta


Odotamme ICT-hankinnan osaamista ja hankintaprosessien tuntemusta sekä työkokemusta palveluiden hankinnasta. Sinulla tulee olla myös kyky analysoida toimittajien ja hankittavan palvelun sopivuutta, kustannuksia, mittareita ja seurantaa sekä hallitset palveluihin ja niiden toimittajiin liittyvät vaatimukset. Tämä työ edellyttää lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa ml. sopimustekstien laatiminen. 


Liiketoimintalähtöisyys ja yrittäjähenkisyys näkyvät työskentelytavoissasi vahvasti ja sinulla on kykyä johtaa ja ohjata hankintaprojekteihisi osallistuvia ihmisiä. Arvostamme kokemustasi toiminnan suunnittelussa ja organisoinnissa eikä sisäisten tai ulkoisten yhteistyökumppanien ja asiakkaiden huomioiminen, vakuuttaminen ja heihin vaikuttaminen ole sinulle vierasta tai vaikeaa. Tätä myötä hallitset suvereenisti myös yhteistyön ja verkostojen järjestelmällisen rakentamisen.

 

Mitä saat meiltä

 

Pääset kehittämään ja käyttämään hankintaosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.
 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 11.11.2020. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi. Työtehtävä kestää syyskuuhun 2022 asti.

 

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi ja haluat lisätietoja tehtävästä ennen hakemista, soitahan tiimipäällikkö Markku Korhoselle puh. 040 500 7741 arkisin klo 8-8.30.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

#LI-KP1