(Poistunut julkaisusta)

Sourcing Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Etsimme nyt Hankinta-organisaatioomme Helsinkiin Sourcing specialistia.

SOURCING SPECIALIST

Tässä tehtävässä vastaat

Sourcing Specialistina neuvottelet hankintasopimuksia ja hintoja sekä huolehdit hankinnan avainprosessien jalkautuksesta ja kouluttamisesta. Varmistat, että neuvotellut sopimukset vastaavat asetettuja tavoitteita ja liiketoiminta-alueiden sekä niiden heimojen ja tiimien tarpeita. Huolehdit myös, että hankinnat ja neuvotellut sopimukset ovat asianmukaisesti hyväksytty. Osallistut lisäksi sovitulla tavalla hankinnan kategoria- ja toimittajajohtamistyöhön.

Varmistat hankinnan keinoin, että kilpailutuksille ja neuvotteluille asetetut tavoitteet (mm. säästöt, riskienhallinta, laatu) toteutuvat ja palvelevat koko OP:n etua. Toimittajajohtamisen osalta vastaat erityisesti toimittajien kaupallisista ja sopimusasioista ja niiden kehittämisestä sekä hankinnasta maksuun -prosessin ja hankinnan järjestelmien jalkautuksesta omalla vastuualueellasi.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme hankinnan osaamista ja syvällistä hankintaprosessien tuntemusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta palveluiden hankinnasta ja palveluihin liittyvistä sopimuksista. Sinulla tulee olla myös kyky analysoida toimittajien ja hankittavan palvelun sopivuutta, kustannuksia, mittareita ja seurantaa sekä hallitset palveluihin ja niiden toimittajiin liittyvät vaatimukset. Tämä työ edellyttää lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa ml. sopimustekstien laatiminen.

Liiketoimintalähtöisyys ja yrittäjähenkisyys näkyvät työskentelytavoissasi vahvasti ja sinulla on kykyä johtaa ja ohjata hankintaprojekteihisi osallistuvia ihmisiä. Arvostamme kokemustasi toiminnan suunnittelussa ja organisoinnissa eikä sisäisten tai ulkoisten yhteistyökumppanien ja asiakkaiden huomioiminen, vakuuttaminen ja heihin vaikuttaminen ole sinulle vierasta tai vaikeaa. Tätä myötä hallitset suvereenisti myös yhteistyön ja verkostojen järjestelmällisen rakentamisen.

Mitä tarjoamme sinulle

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Kanssamme pääset rakentamaan uutta!

Pääset kehittämään ja käyttämään hankintaosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 4.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tiina Poutanen 0407484813. Tiinan tavoitat ke 17.7. klo 9-15.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.