(Poistunut julkaisusta)

Sourcing Specialist, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018Työn kuvaus:
  Etsimme kansainväliselle asiakasyhtiöllemme uutta työntekijää Sourcing Specialist -positioon Helsingin toimipisteeseen.
Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tiimisi ja eri toimittajien kanssa. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimerkiksi kaupallista tai muuta vastaavaa koulutustaustaa. Toivomme sinulta vastaavaa työkokemusta muutaman vuoden ajalta ja pystyt työskentelemään sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmien käytön ja ERP-osaaminen, esimerkiksi Oracle-järjestelmänkäyttökokemus katsotaan eduksi. Työskentelytapasi on reipas ja tarkka; toimit vastuuntuntoisesti ja järjestelmällisesti ja hoidat kunkin tehtävän huolellisesti loppuun saakka. Toimit ja kommunikoit luontevasti yhteistyössä sekä sisäisten kollegoidesi, että ulkoisten toimittajien kanssa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, analyyttista työotetta ja uuden oppimisen asennetta. Tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä ovat kyky itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn, hyvät yhteistyötaidot, sekä kyky hoitaa useita eri asioita sovitussa aikataulussa yhtiön sisäisiä standardeja kunnioittaen.
Tässä tehtävässä teet päivittäin yhteistyöstä yrityksen sisällä ensisijaisesti kahden lähikollegasi kanssa, minkä lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä sekä
kotimaisiin, että ulkomaisiin toimittajiin. Lisäksi vastuullesi kuuluvat tietokantojen hallinta, laskutusasioiden hoito, hintojen päivitys ja
tuotekoodien vienti järjestelmään, toimittajayhteistyö, raportointi, sekä muut hallinnolliset työtehtävät. Tarjoamme sinulle työn arvostetussa, kansainvälisessä yhtiössä. Saat osaavan ja mukavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pian.
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä viikolla 32 työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari, email noora.paakkari@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sourcing Specialist


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO