(Poistunut julkaisusta)

Sourcing Specialist asiakkaallemme Porvooseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018Työn kuvaus:
 
Haemme innostunutta ja osaavaa Sourcing Specialistia teollisuusalan asiakasyrityksellemme mielenkiintoisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Työt alkavat alkuvuodesta 2019, ja työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välillä. Meillä on tarjota sinulle yhden vuoden määräaikainen tehtävä, minkä jälkeinen jatko on mahdollinen. Työskentelypaikka sijaitsee Porvoossa.

Odotamme sinun olevan rohkea ja aikaansaava työntekijä, jolla pysyy isot kokonaisuudet hyvin hallussa. Olet sosiaalinen ja ihmisläheinen persoona, ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Tarvittaessa osaat kyseenalaistaa ja esität mielelläsi kehitysehdotuksia. Nautit itsenäisessä ja vastuullisessa työssä, ja sinulla on hyvä draivi edistää ja kehittää asioita.

Toivomme sinun olevan taitava logistiikan ja kaupan alan osaaja, jolla on mahdollisesti myös aikaisempaa kokemusta teknisen puolen ostoista. Katsomme eduksesi myös kokemuksesi projekti- ja kehittämistyöstä. Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna, ja työskentelet sujuvasti englannin- ja suomenkielellä.

Sourcing Specialist -roolissa pääset kehittämään toimittajayhteistyötä ja siihen liittyviä logistisia ratkaisuja. Vastaat teknisen hankintapuolen toiminnasta ja toimittajien kehitysprojekteista. Olet aktiivisesti yhteydessä toimittajiin ja hallitset toimittajasuhteita, luot projektisuunnitelmia ja löydät soveltuvia ratkaisuja.

Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle tehtävä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi logistiikan tehtävissä mielekkäässä työyhteisössä. Heräsikö mielenkiintosi? Lähetäthän CV:n ja hakemuksen mahdollisimman pian, viimeistään 26.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Oona Sundvik (p.040 - 634 1797) seuraavina aikoina: tiistaina 11.12. klo.14-15 ja perjantaina 21.12. klo.13-14.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Sourcing Specialist


Sijainti:  PORVOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik


Toimipaikka:  Espoo