(Poistunut julkaisusta)

Sourcing Manager
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Oletko kokenut hankinta-ammattilainen? Haluatko työskennellä osana motivoitunutta ja kansainvälistä tiimiä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Sourcing Manager. Tehtävässä johdat neuvotteluja keskeisten alihankkijoiden kanssa. Koordinoit hankintaprosesseja eri sidosryhmien kuten Legal & Compliance, IT ja talous välillä. Vastaat Santanderin hankintapolitiikan noudattamisesta Suomen osalta, sekä toimit Suomen kontaktina pohjoismaiseen hankintaorganisaatioomme.

Sinulla on useamman vuoden kokemus hankinnasta tai muista vastaavista tehtävistä, joissa olet kerryttänyt kokemusta myös neuvotteluista. Toimit luontevasti kansainvälisessä organisaatiossa ja ymmärrät hallinnon merkityksen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja tehokas. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka pitää myös itsenäisestä työskentelystä. Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa korkeakoulututkinto esimerkiksi kaupalliselta alalta.

Haastavassa ja vastuullisessa tehtävässä saat näköalapaikan organisaatiomme toimintaan. Meillä töitä tehdään ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Raportoit tehtävässäsi Nordic Sourcing Directorillemme.

Lisätietoja tehtävästä saat Janne Mäntyniemeltä 12.11. klo 11-12 ja 13.11. klo 11-12 numerossa 050 598 8452. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 18.11. mennessä. Liitäthän mukaan myös englanninkielisen CV:si sekä palkkatoiveesi. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.santander.fi!