(Poistunut julkaisusta)

Sourcing lead
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.


Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Etsimme nyt Hankinta-organisaatioomme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Sourcing Leadia.

 

SOURCING LEAD

 

Tehtävästä

 

Sourcing Leadina johdat ICT-alueen merkittäviä kilpailutuksia ja sopimusneuvotteluita sekä tuet pienempiä hankintoja ja neuvotteluita. Tehtävänäsi on myös huolehtia, että kilpailutukset ja toimittajavalinnat ovat kilpailutukseen liittyvän kategoriastrategian mukaisia. Vastuullasi on lisäksi kategoriakohtaiset suunnitelmat sekä hoidat hankintojen priorisoinnin, kilpailuttamisen ja toteutuksen yhdessä liiketoimintojen ja ICT-organisaation kanssa.

 

Varmistat hankinnan keinoin, että kilpailutuksille ja neuvotteluille asetetut tavoitteet (mm. säästöt, riskienhallinta, laatu) tavoitteet toteutuvat ja palvelevat koko OP:n etua ja osallistut sovitulla tavalla Hankinnan kategoriatyöhön.

 

Vastaat myös toimittajajohtamisesta, erityisesti toimittajien kaupallisista ja sopimusasioista ja niiden kehittämisestä sekä hankinnasta maksuun-prosessin ja hankinnan järjestelmien jalkautuksesta omalla vastuualueellasi.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tämän tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta digitaalisen liiketoiminnan, ketterän kehittämisen ja projektinjohtamisen tuntemusta sekä kykyä johtaa vaativia kilpailutus- ja ulkoistusprojekteja ja –neuvotteluita.

 

Odotamme laajaa ICT-hankinnan osaamista, syvällistä hankintaprosessien tuntemusta ja vähintään viiden vuoden hankintakokemusta. Sinulla tulee olla myös kyky analysoida toimittajien ja hankittavan palvelun sopivuutta ja kustannuksia sekä ymmärtää ICT-palveluihin liittyviä mittareita ja seurantaa. ICT-palveluihin ja niiden toimittajiin liittyvät vaatimukset ovat sinulle myös tuttuja. Tämä työ edellyttää lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa ml. sopimustekstien laatiminen.

 

Liiketoimintalähtöisyys ja yrittäjähenkisyys näkyvät työskentelytavoissasi vahvasti ja olet taitava ihmisten johtamisessa ja ohjaamisessa. Arvostamme kokemustasi toiminnan suunnittelussa ja organisoinnissa eikä sisäisten tai ulkoisten yhteistyökumppanien ja asiakkaiden huomioiminen, vakuuttaminen ja heihin vaikuttaminen ole sinulle vierasta tai vaikeaa. Tätä myötä hallitset suvereenisti myös yhteistyön ja verkostojen järjestelmällisen rakentamisen.

 

Mitä saat meiltä

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Kanssamme pääset rakentamaan uutta!

 

Pääset kehittämään ja käyttämään hankintaosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat ja osaavat kollegat sekä modernit työvälineet upeissa OP Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Markku Korhonen, puh 0405007741. Parhaiten tavoitat Markun arkisin klo 8:00-9:00.

 

Hae tehtävää 30.10. mennessä oheisen linkin kautta. Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.