(Poistunut julkaisusta)

Sote-toiminnan ja -talouden asiantuntija
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

SoteDigi Oy hakee palvelukseensa

SOTE-TOIMINNAN JA -TALOUDEN ASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on on vastata sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tietojohtamisen ratkaisujen tietosisältöjen ja kustannuslaskennan määritystyöstä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation, muiden sidosryhmien, SoteDigin asiantuntijoiden ja valittujen toimittajien kanssa. Työsuhde on vakituinen ja toimipiste on joko Helsingissä tai muualla Suomessa riippuen tilanteestasi.

Odotamme sinulta laajaa tuntemusta ja usean vuoden kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista, toiminnasta ja taloudesta. Tunnet sote-toiminnan palvelurakennetta ja kustannuslaskennan periaatteita. Eduksi katsomme kokemuksen sote-organisaation toiminnan ja talouden seurannasta ja raportoinnista. Itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia, hyvät organisointi- ja verkostoitumiskyvyt sekä joustava työote ovat onnistumisen edellytyksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jossain määrin matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 20.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Jaakko Pentti, puh. 040 511 6953, ja kehityspäällikkö Elina Välikangas, puh. 050 517 4417.