(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi/ohjaaja
Attendo Lastensuojelupalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Tehtävä

Haemme nyt sosionomia/ohjaajaa Attendo Tammikartanoon, Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevaan lastensuojelun erityisyksikköön.

Attendo Lastensuojelupalvelut on avannut Kirkkonummelle uuden, 14-paikkaisen lastensuojelun erityisyksikön Attendo Tammikartanon. Yksikkö tulee koostumaan kahdesta 7-paikkaisesta osastosta, joiden erityisosaamisalueina ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen. Tällä hetkellä on vasta ensimmäinen osasto toiminnassa. Tammikartanon hoito-ja kasvatustyö rakentuu terapeuttisen laitoskasvatuksen pohjalle, jossa omaohjaajatyöllä on suuri rooli. Panostamme hoidolliseen, välittävään ja yksilölliseen kohtaamiseen.

Tarjoamme monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen, työterveyshuollon sekä e-passi kulttuuri- ja liikuntapalveluedun. Koulutusmyönteisen ilmapiirin johdosta sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi haluamaasi suuntaan. Ohjaajan työhön saat kattavan perehdytyksen sekä vastaavan ohjaajan ja kasvatusjohtajan tuen.

Ohjaajana osallistut aktiivisesti lasten ja nuorten hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja päivittäisten asioiden hoitamiseen. Lisäksi työhön sisältyy perheiden ja verkostojen kanssa työskentelyä.

Odotamme sinulta

Toivomme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta ja innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Valintaa tehdessämme luemme eduksi neuropsykiatrisen ja psykiatrian työn tuntemuksen ja näiden erityisosaamisen. Olet joustava, oma-aloitteinen, haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Kasvattajana olet positiivinen, lempeä ja päättäväinen.

Kelpoisuusehtona AMK- tutkinto sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta.

Tehtävässä tarvitset ammatillisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta. Toivomme sinun olevan valmis vaalimaan positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä niin aikuisten, kuin lastenkin kesken.

Ajokortti ja hygieniapassi ovat välttämättömät. Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 31.3.2020 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/815/. Haastattelut aloitetaan jo haku aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedustelut tehtävästä: Outi Vainio p. 044 4072090 tai sähköpostitse outi.e.vainio@attendo.fi.