(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Hoitokoti Liekolakoti on kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö. Liekolakoti sijaitsee Sastamalan keskustassa kaikkien palvelujen äärellä. Liekolakoti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista autettua asumista (15 asukaspaikkaa), palveluasumista (3 asukaspaikkaa) sekä työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Työotteemme on kuntouttava: kaikille asukkaillemme laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma, jonka mukaan asukkaan toimintakykyä kehitetään ja ylläpidetään asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Asukkaat myös osallistuvat hoitokodin toimintaan omien, yksilöllisten voimavarojensa mukaisesti.

Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen ovat keskeisessä roolissa Liekolakodissa; monipuoliset aktiviteetit, erilaiset juhlat sekä mielenkiintoiset retket tekevät asumisesta mielekästä. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja edistetään ottamalla asukkaat mukaan yksikön päivittäisiin askareisiin. Liekolakodin arvot näkyvät arjen työskentelyssä mm. inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, välittämistä ja toisen arvostamista. Lämminhenkisestä henkilökunnasta näkyy ystävällisyys, kannustus nauru ja työn ilo.

Liekolakodissa on idearikas ja ammattitaitoinen henkilökunta oletko juuri sinä kaipaamamme vankka kehitysvammahuollon ammattilainen?

Haemme Hoitokoti Liekolakotiin SOSIONOMIA vakinaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista ja vastuullista asiakkaidemme ohjaus- ja avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä. Haluat myös omalta osaltasi olla osa ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöä.

Edellytämme sosionomin pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Pidämme tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Minna Raiskio, p. 050 469 9217 tai minna.raiskio@esperi.fi.

Haku päättyy 31.8.2018.