(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Asumisyksikkö Varikko on päihdekuntoutujille tarkoitettu asumisyksikkö, jossa on 17 asuntoa. Yksikkö toimii asunto ensin -periaatteella. Se on tarkoitettu päihderiippuvaisille pitkäaikaisasunnottomille täysi-ikäisille. Asuminen on määräaikaista, tarkoituksena on, että asukas kuntoutuu itsenäiseen asumiseen tai asukkaalle löydetään sopiva asumismuoto.

Haemme SOSIONOMIA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.-31.12.2018. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtävänäsi on antaa tukea ja ohjausta asumiseen ja elämänhallintaan esim. päihderiippuvuudessa, taloudellisten asioiden hoitamisessa, arjen askareissa, itsensä hoitamisessa, vuorokausirytmin ylläpidossa tai sosiaalisten taitojen harjoittelussa. Tehtävänäsi on myös tukihakemusten teko ja seuranta.

Edellytämme sosionomin tutkintoa, päihdetyön osaamista ja hygieniapassia. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi päihdekuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta sekä henkilöstötapahtumia.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Hakuaika päättyy 26.6.2018.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Birgitta Laakeristo p.0503086529 tai birgitta.laakeristo@esperi.fi


Esperi on Savuton Työpaikka.