Sosionomi vammaisyksikköön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme sosionomia vakituiseen tai määräaikaiseen (hakijan oman halukkuuden mukaan) työsuhteeseen vammaisyksikköön Vantaalle! 

Työnkuvaus:

Yksikkö on 15-paikkainen palveluasumisen yksikkö aikuisille kehitysvammaisille sekä autismin kirjon henkilöille. Työ pitää sisällään palveluiden kartoitusta, kuntoutusta, ohjausta sekä tuki-toimintaa asukkaille yksilöllisesti. Tavoitteena on edistää asukkaiden omatoimisuutta, kehittymistä ja elämänhallintaa. Arjessa käytetään apuna autismi- ja neuropsykiatrisen kuntoutuksen menetelmiä, kuten strukturoinita ja visualisointia, henkilökohtaista viikko-ja päiväohjelmaa, sosiaalisia tarinoita sekä kuvakommunikaation tukemista. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sosionomin AMK-koulutusta 

- Valviran laillistusta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoisuutta sekä oma-aloitteisuutta 

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vammais- tai lastensuojelutyöstä!

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Monipuolisen työympäristön 

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237776
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa