Sosionomi / Sairaanhoitaja - Kuopio
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Suomen Tukiperhepalvelut Oy toimii Uudellamaalla sekä Pohjois-Savossa. Tarjoamme joustavaa ja perheen tilanteeseen sopivaa palvelua, joka räätälöidään perheen arkeen sopivaksi aina yhteistyössä kunnan sosiaalityöntekijän ja perheen kanssa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Tukiperhepalvelut Oy:lle sosionomia tai sairaanhoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Tehtävän kuvaus

Työtehtäväsi tulevat koostumaan monipuolisista sosiaali- ja lastensuojelun työtehtävistä, joita ovat muun muassa:

  • sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö
  • tehostettu perhetyö

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet koulutukseltasi sosionomi tai sairaanhoitaja. Katsomme eduksesi nepsy-osaamisen. Sinulla on ammattimainen ja kehittävä ote työhösi. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, arvostat asiakasta ja koitat erilaisin ratkaisuin päästä tavoitteisiin. Omaat myös hyvät organisointitaidot. Katsomme isoksi eduksi kokemuksen lastensuojelusta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan tiimin sekä esimiehen tueksesi menestyvään työympäristöön. Arvostamme ja kuuntelemme työntekijöiden ajatuksia toiminnan kehittämisessä. Palkkaus yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan. Laajat työterveyspalvelut ovat käytössäsi heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja elokuun aikana on tulossa virike-etuus hyödynnettäväksi. Suomen Tukiperhepalvelu Oy tarjoaa verotettavana etuna työntekijöilleen palkkioksi hyvästä työstä kerran vuodessa ulkomaan matkan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta henkilöstökonsultti Nea Pynnönen, puh. 050 3237 704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466480
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo