(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi osa-aikaiseen lastensuojelutyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Etsimme sosionomeja tai yhteisöpedagogeja pääkaupunkiseudulle erilaisiin lastensuojelutehtäviin perhetyöhön sekä avohuoltoon Startti Lastensuojelupalveluille tuntitöihin!

Työnkuvaus:

Työ on pääasiassa päivätyötä ja tunteja on tarjolla noin 8-20 h/vk. Joissain tapauksissa myös iltavuorojen mahdollisuus! Pääpaino työssä koostuu kasvatuksellisesta, terapeuttisesta tai neuvontatyöstä ja tehtävät räätälöidään hakijan aiemman kokemuksen sekä halukkuuden mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta odotamme soveltuvaa AMK-tason koulutusta esim. sosionomi tai yhteisöpedagogi, sekä aiempaa työkokemusta lastensuojelun tehtävistä. Lisäksi toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, laadukkaita dokumentointitaitoja sekä kykyä toimia painetilanteissa. Nepsy-koulutus on iso plussa sekä terapiaosaaminen. Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. 

Hakuprosessi:

Työtehtävät alkavat mahdollisimman pian ja paikkoja täytetään heti hyvien hakijoiden löydyttyä. Jos paikka kiinnostaa, niin ole yhteydessä meihin ja täytä työhakemus sivuillamme. Kerro aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, asiallisen palkan ja työyhteisön tuen sekä kattavan perehdytyksen järjestelmiin ja työtehtäviin. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto
p. 050 436 5452

Avainsanat: sosionomi, yhteisöpedagogi, lastensuojelu, perhetyö