(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi osa-aikaiseen lastensuojelutyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme sosionomeja tai yhteisöpedagogeja pääkaupunkiseudulle erilaisiin lastensuojelutehtäviin perhetyöhön sekä avohuoltoon Startti Lastensuojelupalveluille tuntitöihin.

Työnkuvaus:

Työ on pääasiassa päivätyötä ja tunteja on tarjolla noin 8-20 h/vk. Joissain tapauksissa myös iltavuorojen mahdollisuus! Pääpaino työssä koostuu kasvatuksellisesta, terapeuttisesta tai neuvontatyöstä ja tehtävät räätälöidään hakijan aiemman kokemuksen sekä halukkuuden mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta odotamme soveltuvaa AMK-tason koulutusta esim. sosionomi tai yhteisöpedagogi, sekä aiempaa työkokemusta lastensuojelun tehtävistä. Lisäksi toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, laadukkaita dokumentointitaitoja sekä kykyä toimia painetilanteissa. Nepsy-koulutus on iso plussa sekä terapiaosaaminen. Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Ajokortti on välttämätön. 

Hakuprosessi:

Työtehtävät alkavat mahdollisimman pian ja paikkoja täytetään heti hyvien hakijoiden löydyttyä. Jos paikka kiinnostaa, niin ole yhteydessä meihin ja täytä työhakemus sivuillamme. Kerro aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, asiallisen palkan ja työyhteisön tuen sekä kattavan perehdytyksen järjestelmiin ja työtehtäviin. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

Avainsanat: sosionomi, yhteisöpedagogi, lastensuojelu, perhetyö