(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi, Ollinpirtti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Ollinpirtti tarjoaa kuntouttavaa asumispalvelua päihdekuntoutujille Helsingin Pakilassa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti nuorehkoja henkilöitä, joilla on haasteita monilla eri elämän osa-alueilla. Asuminen Ollinpirtissä on päihteetöntä. Asumisajat ovat yksilöllisiä, mutta tavoitteena on saavuttaa tilanne, jossa muutto omaan kotiin tai vähemmän tuettuun asumismuotoon olisi mahdollinen. Ollinpirtissä asiakkaille tarjotaan yksilökohtaista tukea kunkin omien tarpeiden mukaan. Työ on asiakkaitten ohjaamista arjessa, päihteettömyyden seurantaa, yksilökohtaista palveluohjausta ja kuntoutumisen tukemista.

Haemme nyt Ollinpirtin tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SOSIONOMIA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 asti. Työ on pääsääntöisesti virka-aikaan sijoittuvaa työtä ja alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen asiakkaitten palveluohjaus, asiakkaitten voinnin ja päihteettömyyden seuranta, verkostotyöskentely ja asiakkaitten tukeminen arjen askareissa.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sosionomin AMK tutkintoa
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta päihdekuntoutujien parista
  • ajokorttia

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 10.5.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Ulla Pale (ulla.pale@esperi.fi, puh. 0207497230)

Esperi on Savuton Työpaikka.