(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi nuorten asumiskotiin Jurvaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Rekrytoimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa kaksi (2) sosionomia/-tai sairaanhoitajaa lasten ja nuorten kasvatus- ja hoitotyöhön asumiskoti Tuiskuun Jurvaan.

Ohjaajan työtehtävissäsi osallistut lapsen/nuoren kasvatus- ja hoitotyöhön yhteistyössä yksikönjohtajan ja tiiminvetäjien kanssa, sekä yhteydenpito lapsen/nuoren verkostoihin. Jokaisella ohjaajalla on vastuulapsi/nuori, jonka kanssa pyritään luomaan tiiviimpi kiintymyssuhde.

Työ on kolmivuorotyötä ja toimipiste sijaitsee Jurvassa, n. 60km päässä Vaasasta tai Seinäjoelta.
Odotamme sinulta
Aiempi kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä tai psykiatrisen puolen kokemus katsotaan eduksesi. Etsimme henkilöitä, jotka ovat avoimia ja helposti lähestyttävä persoonia. Sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu työskennellä haasteellisissa tilanteissa pitkäjänteisesti.
Koulutus ja työkokemus
Hakijoilta edellytetään sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa. Hygieniapassi ja ensiapukoulutus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme nämä sinulle.
Muut tiedot
Jätä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa ”Sosionomi nuorten asumiskotiin Jurvaan” tai sähköpostitse vaasa@vmp.fi otsikolla 27.10.2019 mennessä.

Lisätietoja sähköpostitse mika.ylanko@vmp.fi tai puhelimitse 0449761121. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Mika Ylänkö, mika.ylanko@vmp.fi, 0449761121
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2019 mennessä.