(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi mielenterveyskuntoutujien pariin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Olisiko juuri sinun toiveissasi työ, jossa saat määritellä pitkälti itse sen, missä työskentelet ja mihin aikaan? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti! 

Etsimme nyt ammattitaitoista ja reipasta sosionomia perhevapaan sijaisuuteen. Sijaisuus olisi ainakin noin vuoden mittainen, mutta halutessasi työsuhteen kesto on joustavasti neuvoteltavissa.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa tarjoten heille arvokasta tukea ja ohjausta. Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, mutta saat itse vaikuttaa siihen, missä haluat työskennellä. Voit tehdä liikkuvaa työtä asiakkaiden kotona ja tukiasunnoissa tai työskennellä vaikkapa ainoastaan ryhmäkodissa. Työvuoroja on tarjolla joustavasti maanantaista sunnuntaihin. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, jonka tekemiseen saat paljolti vaikuttaa itse. Saat reilusti tukea esimiehiltäsi jopa vuoden jokaisena päivänä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Käytössäsi on hyvä työterveyshuolto ja kaiken kattava lisävakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuurietuja, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sosionomin tutkintoa sekä Valviran antamaa laillistusta. Sinulta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja. Mikäli toivot tekeväsi liikkuvaa työtä, on ajokortti tässä tehtävässä hyödyllinen, mutta ei kuitenkaan missään nimessä pakollinen. Tehtävä sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660