(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi, Koti Kangasrousku
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Esperi Koti Kangasrouskun kodinomainen asumispalveluyksikkö avattiin Oulun Kynsilehtoon vuonna 2010. Kodissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa ympärivuorokautista, erityistä tukea tarvitseville asukkaille. Talo on jaettu kolmeen ryhmäkotiin, joissa jokaisessa 5 yksittäistä asuntoa. Järjestämme asukkaillemme myös työ- ja päivätoiminnan ja henkilökohtaisen avun palveluja.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden sosionomin määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa 24.6.2019 ja päättyy 31.12.2019.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa ja ohjaamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sosionomin tutkintoa (myös muut sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinnot, sekä loppuvaiheessa opintoja olevat opiskelijat huomioidaan)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 2.6.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Janne Mäkeläinen, 040 159 4285, janne.makelainen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.