(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi ja psykiatrinen sairaanhoitaja - Mäntyharju
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy, Nuorten Sutela on toiminut yli 15 vuotta nuorten päihdekuntoutuksen asiantuntijana. Erityisosaamistamme on yksilöllinen ja kasvatuksellinen päihdekuntoutus, jota tukee holistinen ja monialainen toiminta yhdessä nuorten kanssa. Heti kuntoutuksen alusta lähtien alamme suunnitella nuorelle itsenäistymispolkua, tietä kohti omaa itsenäistä elämää. Keskeinen osa kuntoutuskokonaisuuttamme on myös yksilöllinen perhetyö. Lisäksi osa palvelutarjontaamme on tunnistaa nuorten päihteiden käytöstä johtuva psyykkinen oireilu ja löytää kuntouttavat ratkaisukeinot.
Asiakkaamme Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy hakee kauttamme Psykiatrista sairaanhoitajaa sekä kahta Sosionomia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Lisäksi etsimme kahta osa-aikaista työntekijää sijaisuuksiin. Töiden aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jossa teet työsopimuksen suoraan asiakkaamme Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy:n kanssa. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi tulet auttamaan nuoria saavuttamaan päihteettömän elämän tarjoamalla yksilöllistä kehitystä tukevaa holistista kuntoutusta. Tulet toteuttamaan SuTe-kuntoutusmallia, joka on suunniteltu kattamaan nuorten elämän tarpeet saapumisesta valvottuun yksikköön aina omaan itsenäiseen elämään saakka. Tuet nuoria heidän päivittäisessä arjessa luoden heille turvallisen, yksilöllisen ja oikeudenmukaisen ympäristön.
Työtä tehdään kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa.

Odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on psykiatrisen sairaanhoitajan tai sosionomin koulutus sekä vähintään 2 – 5 vuotta kokemusta lastensuojelutyöstä. Työssäsi pystyt toimimaan ennakoivasti ja johdonmukaisesti sekä tekemään päätöksiä paineen alla. Kommunikoit sujuvasti päivittäisiin toimintoihin liittyvissä asioissa tiimisi ja eri sidosryhmien kanssa. Toimit työssäsi oma-aloitteisesti ja sinulla on pelisilmää erilaisissa elämäntilanteissa. Olet sitoutunut työhösi sekä haluat kehittää itseäsi ja työyhteisöäsi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen osaamista ja B-ajokortin.
Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen päihdetyöstä sekä Nappula-asiakastietojärjestelmän käytöstä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työsi tueksi henkilökohtaisen koulutussuunnitelman ja säännöllisen työnohjauksen. Yritys tukee liikuntaasi ja sinulla on mahdollisuus tuettuun työpaikkaruokailuun. Tiivis työyhteisö on tukenasi päivittäisessä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 20.02.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi