(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi, Helmi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Esperi Koti Helmi on kehitysvammaisten koti, joka tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista sekä tukiasumista. Autetun asumisen puolella on 15 asuntoa. Helmen toiminnan viitekehyksenä on aktiivinen liikunta ja toiminnallisuus. Asukkaiden kanssa käydään paikallisissa liikuntapaikoissa, tehdään retkiä ja osallistutaan erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Toiminnan kantavana ajatuksena on kannustaa aktiiviseen toimintaan ja yhdessäoloon, mutta ennen kaikkea tarjota asukkaille turvallinen koti.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin sosionomin tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä, meillä on vakiyököt joten yötöitä tulee hyvin vähän. Työ alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa sekä sosiaalisessa kuntoutuksessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sosionomin tutkintoa
  • mielellään voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, 046-9202791, simo.lamminsivu@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.