(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi-, geronomi- tai sairaanhoitajaopiskelijoita keikkalaisiksi
Luona Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Luona tukee ikäihmisten kotona asumista tuottamalla erilaisia ikä-ihmisille ja heidän läheisilleen suunnattuja neuvontapalveluita sekä kasvotusten että erilaisia verkkopalveluin ja tapahtumin. Tavoitteena on, että ikäihmiset voisivat asua kotonaan turvallisesti mahdollisimman pitkään. Tehtävässä tuet ikäihmisiä sekä heidän läheisiään ratkaisukeskeisesti heidän päivittäisissä haasteissaan. Haemme Lahdessa ja Heinolassa sijaitseviin palvelupisteisiimme valmistuneita tai opintojen loppuvaiheessa olevia

sosionomi-, geronomi- tai sairaanhoitajaopiskelijoita

keikkatyöhön erimittaisiin sijaisuuksiin yhdestä päivästä muutamaan viikkoon. Ensimmäinen sijausuus on jo tarjolla 8-15.3. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ikäihmisten palvelutarpeen arviointiin, neuvontaan ja ohjaustyöhön, jolloin kohtaat asiakkaita ja heidän läheisiään.

Me teemme Luonassa työtä #luonaotteen mukaisesti eli työskentelemme omalla persoonallamme asiakkaan hyväksi. Olemme rautaisia sote- alan ammattilaisia ja meille työn korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat sydämen asioita. Saat työhösi hyvän tuen osaavilta kollegoiltasi. Luona tuottaa ikäihmisille neuvontapalveluita ainutlaatuisella konseptilla Suomessa. Työmme vaikuttavuutta on mitattu positiivisin tuloksin ja saamamme asiakaspalaute on ollut kiitettävää.

Kiinnostuitko? Tule mukaan osaksi tiimimme keikkapoolia! Tehtävät ovat todella mielenkiintoisia ja tarjoavat sinulle näköalapaikan ikäihmisten kotona asumista tukevan palvelun tuottamisessa. Toivottavasti voit aloittaa mahdollisimman pian. Haku päättyy 28.2., mutta rekrytoimme jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Merja Pekkanen gsm 040 548 8195