(Poistunut julkaisusta)

Sosionomi (AMK)
Neuroliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Tehtävän nykyisen hoitajan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme liiton järjestöyksikköön Helsinkiin

OSAAVAA, MONITAITOISTA JA IDEARIKASTA SOSIONOMIA 

toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen.
  
Tehtäviin kuuluvat:

  • asiakkaan sosiaalisen tilanteen kartoitus yhteistyössä sidosryhmien kanssa huomioiden hänen kokonaistilanteensa arjessa selviytymisessä
  • toteuttaa yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa kohderyhmille ja tarvittaessa ammattilaisille
  • koordinoida ja toteuttaa valtakunnallisesti tietopäiviä, verkkoluentoja ja -tapaamisia sairastuneille ja heidän läheisilleen yhteistyössä terveydenhuollon ja yhdistysten kanssa 
  • vierailla asiantuntijana yhteispalvelupisteillä, yhdistyksissä ja kerhoissa sekä
  • tehdä yhteistyötä terveydenhuollon, erityisesti kuntoutuksen ammattilaisten kanssa

Palvelu on STEAn avustamaa toimintaa, mikä mahdollistaa palvelun kehittämisen asiakas- ja sidosryhmätarpeiden mukaan. Työntekijä toimii yhdessä toisen sosionomin kanssa ja raportoi järjestöpäällikölle. Työ alkaa 24.2.2020 / sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Arabianrannassa Neuropiste Helsingin tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisätietoja: https://neuroliitto.fi/tieto-tuki/neuvonta/neuroneuvonta/.
  
Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, kokemusta asiakaslähtöisestä ryhmien ohjaamisesta, kykyä kehittämistyöhön ja verkostojen luomiseen. Arvostamme aikuisiän etenevien neurologisten sairauksien hyvää tuntemusta, projektinhallintaa ja hyvää ruotsin kielen osaamista, järjestötyökokemusta sekä innovatiivista ja asiakaslähtöistä työotetta. 
  
Kyseessä on mielenkiintoinen ja laaja-alainen tehtävä, joka tarjoaa näköalapaikan tämän päivän ohjaus-, neuvonta- ja tukipalvelun suunnitteluun ja toteuttamiseen. Meillä on modernit työtilat ja panostamme työntekijöidemme perehdytykseen ja koulutukseen. Meillä on myös mukavia henkilöstöetuuksia, kuten esim. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.
  
Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta: neuroliitto.fi/rekrytointi 31.1.2020 klo 16 mennessä. Liitä mukaan myös CV:si. Haastattelut järjestämme 5.2.2020 klo 9−17 Helsingissä.