Sosialiohjaaja aikuisten sosiaalityö
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Itä-Vantaan aikuissosiaalityö

Karsikkokuja 15, 01360 VANTAA

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.06.2021 - 31.12.2021


Oletko aikuissosiaalityöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut sosiaaliohjaaja?

Haemme Vantaan Aikuisten sosiaalipalvelujen Itä-Vantaan yksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa viransijaisuuteen ajalle 1.6. - 31.12.2021. Toimistomme sijaitsee Koivukylässä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Karsikkokuja 15.

Aikuisten sosiaalipalvelut on osa Aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluita ja koostuu kolmesta yksiköstä: Aikuisten sosiaalityö Tikkurila, Aikuisten sosiaalityö Itä-Vantaa, Aikuisten sosiaalityö Länsi-Vantaa.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän. Asiakkaitamme ovat vantaalaiset yli 25-vuotiaat aikuiset ja heidän perheensä, jotka tarvitsevat apua äkillisissä ja odottamattomissa kriisitilanteissa sekä myös pitkittyneesti vaikeissa elämäntilanteissa. Työstämme asiakkaidemme kanssa arkielämään liittyviä haasteita liittyen esimerkiksi asumiseen, toimeentuloon, toimintakykyyn, päihteisiin ja sosiaalisiin suhteisiin. Työ edellyttää meiltä joustavuutta ja rohkeutta reagoida asiakkaiden nopeastikin muuttuviin olosuhteisiin. Teemme paljon yhteistyötä muiden tahojen kanssa.

Perustehtävänä sosiaaliohjaajalla on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia sekä suunnitelmallista sosiaalityötä yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat myös ehkäisevän toimeentulotuen päätösten teko sekä sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen hakeminen, käynnistäminen, seuranta ja arvioiminen omille asiakkaille sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Lisäksi yksikössä järjestetään ensiarvio- ja päivystystyöskentely alueen asiakkaille. Tapaamme asiakkaita niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen. Hyödynnämme asiakastyössä myös sähköisiä työvälineitä ja etäyhteyksiä. Käytämme Apotti-asiakastietojärjestelmää.

Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää ja yhdeksän sosiaaliohjaajaa. Työyhteisömme koostuu työurallaan eri vaiheessa olevista työntekijöistä ja siksi tiimistämme löytyykin monipuolista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätyötä säännöllisesti.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Lisäksi tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Vantaan kaupunki tarjoaa myös monipuolisia koulutusmahdollisuuksia osaamisen syventämiseksi

Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä.


Jos jokin jäi askarruttamaan, soita tai laita viestiä Markulle ja kysy lisää.
 
 Tervetuloa joukkoomme, odotamme hakemustasi!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Luemme eduksi: Kokemus aikuissosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2764,08 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä

Mäki Markku

050-3121733

markku.maki@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8.30-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450470
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa