(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijän sijaisuus / Sosiaalipalvelujen neuvonta
Tampereen kaupunki, Sosiaalipalvelujen neuvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme sosiaalintyöntekijän viransijaista 19.1.-28.2.2021.

Sosiaalipalvelujen neuvonnan sosiaalityöntekijä työskentelee asiakkaiden kanssa akuuteilla ja kiireettömillä ajoilla. Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu huolellinen palvelutarpeen arvioiminen asiakkaiden tuen tarpeiden mukaisesti monialaisesti esimerkiksi terveyden- ja työllisyydenhoidon kanssa sekä konsultointi ja verkostotyö sote- ja hyvinvointikeskuksissa. Lisäksi sosiaalityöntekijä vastaa hänelle delegoiduista päätöksistä kuten täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämisestä sekä asumisen tuen ja päihdehuollon päätöksistä. Sosiaalityöntekijät työskentelevät osana tiimiä, johon kuuluu myös sosiaaliohjaajia, palveluneuvojia ja toimistosihteereitä. Lisäksi sosiaalityöntekijä työskentelee sote-keskuksissa näiden keskusten verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijät tekevät laaja-alaisesti yhteistyötä eri viranomaisten sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015, 7§, 32§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus (Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä). Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 12 §:n mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät henkilöt. Tehtävässä tarvitaan sosiaalipalveluiden, sosiaalihuoltojärjestelmän ja etuuksien sekä niihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä kokemusta sosiaalityön tehtävistä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Toivomme kehittämismyönteistä asennetta sekä kokemusta monialaisesta sosiaalityöstä. Muu kielitaito ja sekä kokemus aikuissosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Taipale, puh. 041 730 4006, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 18.1.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Taipale, puh. 041 730 4006, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi