(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijän sijaisuus / Nuorisovastaanotto
Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä, Nuorisovastaanotto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen. Yksikössä tulee työskentelemään noin 45 henkilöä.

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen 10.12.2021 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Nuorten päihdepalvelut Nupon sosiaalityöntekijä on osa moniammatillista työryhmää, joka suunnittelee ja toteuttaa 13-25-vuotiaiden päihteitä käyttävien nuorten kuntoutusta. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaalityön sekä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntemukseen perustuva kokonaisvaltainen nuoren hyvinvoinnin tukeminen, tukitoimien koordinointi ja päätöksenteko.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 12 §:n mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät henkilöt.

Eduksi katsotaan kokemus sosiaalialalta sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Noudatamme viroissa koeaikaa, joka on alle vuoden kestävissä määräaikaisissa tehtävissä enintään puolet virkasuhteen kestosta. Viransijaisuuteen valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, p. 044 423 5526.

Hakuaika päättyy 1.3.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, p. 044 423 5526.