Sosiaalityöntekijän sijainen / Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelut
Tampereen kaupunki, Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelu on tarkoitettu niille perheellisille aikuisille, joilla on suunnitelmallisen sosiaalityön ja -ohjauksen tarve.

Haemme sosiaalityöntekijän viransijaista 31.12.2021 saakka.

Tehtävään kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen, asiakkaan palveluiden laaja-alainen koordinointi sekä ohjaaminen. Lisäksi tehtävään kuuluvat erilaiset viranomaispäätökset, kuten täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen, asiantuntijana toimiminen ja konsultointi, verkostotyöskentely ja monialainen yhteistyö, yhteisösosiaalityö sekä opiskelijoiden ohjaus.

Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelussa tehdään tiivistä yhteistyötä lapsiperheiden sosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon palveluiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 7§ ja 32§), kokemus aikuissosiaalityöstä sekä sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
Määräaikaisesti enintään vuodeksi voidaan virkaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §).

Eduksi katsotaan tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemus ja osaaminen, sosiaalihuolto- ja sosiaaliturvajärjestelmän, palvelujärjestelmän osaaminen ja kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä.

Noudatamme viroissa koeaikaa, joka alle vuotta lyhyemmissä virkasuhteissa on enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Minna Vuorinen, puh. 041 730 4720, sähköposti minna.u.vuorinen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 10.5.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Minna Vuorinen, puh. 041 730 4720, sähköposti minna.u.vuorinen(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot