(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijäharjoittelija lastensuojeluun
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelu

Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 02.09.2019


Etsimme vauhdikkaaseen työyhteisöömme innostunutta oppijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen sosiaalityöntekijäharjoittelijan tehtävään kesäajalle. Tehtävä sijoittuu Itä-Vantaan lastensuojeluun, Koivukylän ja Tikkurilan toimipisteisiin hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja erityisen näköalapaikan lastensuojelun sosiaalityöhön. Tehtävä on työsuhteinen ja perehdytyksen saat lähiesimieheltäsi ja koko työyhteisöltä. Työsuhteen aikana on myös mahdollista suorittaa sosiaalityön käytännön harjoittelu, mikäli se on opinnoissasi ajankohtaista. Tehtävä sijoittuu loma-aikaan kesä-syyskuulle ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn ajankohtaan.

Sosiaalityöntekijäharjoittelijan työnkuvaan kuuluu erilaisia lastensuojelun sosiaalityön avustavia tehtäviä, kuten dokumentointia, asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, päätösten valmistelua, asiakirjahallintoa ja toimistotyön tehtäviä. Sosiaalityöntekijäharjoittelija osallistuu sovitusti asiakastyöhön yhdessä vastuusosiaalityöntekijän ja/tai erityissosiaaliohjaajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityön pääaineopiskelupaikka yliopistossa sekä sosiaalityön perus- ja aineopintoja. Odotamme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalityön perusteiden hallintaa. Tarvitset kunnioittavaa ja ennakkoluulotonta asennetta erilaisia ihmisiä kohtaan sekä joustavaa suhtautumista erilaisiin työtehtäviin. Aiempi kokemus sosiaalialan työtehtävistä ja/tai lasten ja nuoren kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme vuoden 2019 aikana mm. yhteisen arvioinnin, lapsen osallisuuden ja systeemisen sosiaalityön kehittämiseen. Olemme aktiivisesti myös mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu. Toukokuussa 2019 otamme käyttöön uuden asiakastietojärjestelmän, Apotin. Jos haluat tietää lisää arkityöstämme, laita Facebookissa seurantaan Lastensuojelun Erityissosiaaliohjaaja Anna!

Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikkö vastaa suunnitelmallisesta avohuollon työstä Itä-Vantaan alueella. Toimintayksikkö jakautuu kahteen toimipisteeseen, jotka sijaitsevat Tikkurilassa ja Koivukylässä. Toimintayksikössä on yhteensä kuusi tiimiä, joissa kussakin on johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaaja. Asiakastyössä vastataan asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityön pääaineopiskelupaikka yliopistossa ja sosiaalityön perus- ja aineopintoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 1950 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Pukkio Saana
P. 040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.