(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijäharjoittelija, lastensuojelu, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu, suunnitelmallinen sosiaalityö ja virka-aikaisen päivystyksen tiimi

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa ja Vernissakatu 8, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.05.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.08.2019


Etsimme lastensuojelun joukkoomme innostunutta oppijaa. Tarjolla on kaksi 3 kk:n sosiaalityöntekijäharjoittelijan paikkaa kesän ajalle. Toinen paikka sijoittuu nopean toiminnan joukkoomme virka-aikaisen lastensuojelupäivystyksen tiimiin Tikkurilaan ja toinen Länsi-Vantaan lastensuojeluun suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiin Myyrmäkeen.

Virka-aikaisen lastensuojelupäivystyksen tiimissä työskentelee viisi sosiaalityöntekijää, erityissosiaaliohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä. Työtehtäviin kuuluu lastensuojeluilmoitusten vastaanotto, ohjauksen ja neuvonnan antaminen sekä viranomaisille että kuntalaisille ja kiireellinen lastensuojelutyö.Päivystystyötä tehdään sekä puhelimitse että toimiston ulkopuolella kotikäynneillä ja muissa toimipisteissä. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa, aivan aseman vieressä. Työryhmässä on päivystystyöhön motivoitunut ja osaava sosiaalityöntekijöiden joukko. 

Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmallisen sosiaalityön yksikössä on kaksi tiimiä, joissa kummassakin on johtava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää ja kaksi erityissosiaaliohjaajaa. Asiakastyössä vastataan asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Työpiste sijaitsee Myyrmäessä, aivan aseman vieressä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja erityisen näköalapaikan uuteen lastensuojelun sosiaalityöhön. Tehtävä on työsuhteinen ja perehdytyksen saat lähiesimieheltä ja koko tiimiltä. Työsuhteen aikana on myös mahdollista suorittaa sosiaalityön käytännön harjoittelu, mikäli se on opinnoissasi ajankohtaista. Molemmat tehtävät sijoittuvat kesäaikaan ja sinulla on itse mahdollisuus vaikuttaa työn ajankohtaan.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tulevan vuoden aikana mm. yhteisen arvioinnin, lapsen kohtaamisen ja reaaliaikaisen dokumentoinnin tehostamiseen. Olemme aktiivisesti myös mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu, #sossutofmyyryork. Jos haluat kuulla lisää työyhteisöstämme ja tavastamme tehdä työtä, sosiaalityöntekijämme Johanna Vaisman kertoo mielellään sinulle siitä. Tavoitat Johannan sähköpostitse johanna.vaisman@vantaa.fi sekä numerosta 050 3180 936, parhaiten laittamalla tekstiviestillä vaikka soittopyynnön.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityön pääaineopintoja yliopistossa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 1950 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Sosiaalityön esimies, Hankomäki Johanna
p. 040 7556 037, johanna.hankomaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.