Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme innostuneeseen joukkoomme oma-aloitteista ja aktiivista sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 15.7. 2021 - 31.3.2022 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Yksikössämme työskentelee kokeneita gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen ammattilaisia sekä kotiavustajia. Työyhteisömme on kehittyvä ja omaamme modernit työskentelytavat, pääset näköalapaikalle Helsingin gerontologisen sosiaalityön kehittämiseen.

Gerontologinen sosiaalityö on suunnitelmallista sosiaalityötä ja tarkoitettu asiakkaille, joiden kyky toimia on alentunut, ja heillä on muun muassa osallistumiseen, talouteen sekä muuhun hyvinvointiin liittyvää tuen tarvetta.

Sosiaalityöntekijänä työskentelet vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa toteuttaen palvelusuunnitelmaa. Sosiaalityö tukee asiakkaan elämänhallintaa ja itsenäistä selviytymistä. Koordinoit ja seuraat sekä arvioit asiakkaan suunnitelman mukaisten palveluiden toteutumista ja etsit tarvittaessa myös muita tahoja mukaan auttamaan asiakasta. Toimit myös erityistä tukea tarvitsevan asiakkaan omatyöntekijänä. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona tai asiakkaan mukana erilaisissa toimipaikoissa yhdessä asiakkaan verkoston kanssa.

Työ soveltuu hyvin myös sijaispätevälle sosiaalityön opiskelijalle.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat tarvitessasi asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytetään: Itsenäistä työotetta sekä taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Eva Holländer p. 09 310 24389 ajalla 7.6.-17.6. ja ajalla 18.6.-5.7. Ulla Karri p. 09 310 41352

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464221
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki