Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme uutta kollegaa iloiseen, lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme 9.3 tai kanssasi sovittavasta ajankohdasta lukien.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaressa, Vuosaaren perhekeskuksessa. Palvelualueemme ovat Itä-Helsingissä Östersundomista Itäkeskukseen. Perhekeskuksemme kokoaa perheiden palveluja samaan taloon, jossa yhteistyö ammattilaisten välillä on helppoa.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhösi kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Työ on erittäin monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi on työtä innolla ja ammattitaidolla tekevä tiimi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi.

Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelussa tai lapsiperheiden kanssa tehdystä sosiaalityöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rita Turunen, vs. johtava sosiaalityöntekijä p. 09-310 62872 Timo Turpeinen, sosiaalityöntekijä p. 09-310 62894

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot