Sosiaalityöntekijä
Luona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2021

Oletko sinä etsimämme uusi sosiaalitiimin jäsen? Haemme nyt sosiaalityöntekijää Espoon vastaanottokeskukseen.

Sosiaalityöntekijän tehtävä on tarjota kansainvälistä suojelua hakeville asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana osana moniammatillista tiimiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen.

Asiakkaina on aikuisia kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä. Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Lisäksi toivomme joustavuutta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Maahanmuuttotyön kokemus katsotaan eduksi.

Mikäli kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävä täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Työsi tueksi sinulla on ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuki sekä jatkuva ryhmätyönohjaus. Voit työskennellä rauhallisessa omassa työhuoneessa.

Tarjoamme paikan määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.3-30.6.2021.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, erinomaisen perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkan etuineen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit täysimääräisenä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä sovitusti etätyötä.

Pääset eteenpäin Hae työpaikkaa -linkistä. Tehtävän hakuaika päättyy 3.3.2021. Sopivan kandidaatin löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla.

Haluatko kysyä lisää?

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Tuovinen, puh. 046 8785792.

Lue lisää uusista työkavereistasi linkin takaa

https://www.luona.fi/luonalaiset/luona-soffalla/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427940
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Tuovinen, puh. 046 8785792.