(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme vammaisten sosiaalityön itäiseen toimipisteeseen sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen 1.4.2021 alkaen.

Vammaispalvelun sosiaalityö on monipuolista ja pitkäjänteistä. Keskitymme vammaispalvelulain mukaisten palveluiden tarpeen arviointiin, suunnitelmien laadintaan ja päätöksien tekoon. Meillä on paljon yhteistyökumppaneita, mm. toimintaterapia, kotihoito, aikuissosiaalityö, gerontologinen sosiaalityö, erikoissairaanhoidon kuntoutusohjaajat ja tilapalveluiden tekniset isännöitsijät

Vammaisuus ei riipu iästä, varallisuudesta, ammatista tai kulttuuritaustasta. Asiakkaamme ovat kaiken ikäisiä ja hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Palvelun tarve on tavallisesti toistuvaa tai jatkuvaa eli asiakassuhteet ovat pitkäkestoisia.

Toimipisteemme sijaitsee Vuosaaressa, osana terveys- ja hyvinvointikeskusta, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä (metrolle ja bussipysäkeille pääsee kulkemaan sisätiloja pitkin). Toimipisteessämme on neljä sosiaalityöntekijää, seitsemän sosiaaliohjaajaa, kolme toimistosihteeriä ja yksi johtava sosiaalityöntekijä, ja teemme keskenämme tiivistä yhteistyötä.

Uutena työntekijänä saat perehdytyksen lähiesihenkilöltäsi ja kokeneilta kollegoiltasi sekä jatkuvan tuen koko työyhteisöltämme. Saat käyttöösi oman työpisteen, kannettavan tietokoneen ja puhelimen sekä asiointilipun. Myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Helsingin kaupungin työntekijänä pääset osalliseksi myös monipuolisista työsuhde-eduista, kuten mahdollisuudesta saada edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-77-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Luemme eduksi kiinnostuksen asiakastyöhön ja vammaisten palveluihin.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Antti Salmela, puh. 09 310 62315

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi