(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä, Lastensuojelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Sosiaalityöntekijän tehtävät läntisen alueen lastensuojelussa.
Työ on monipuolista ja sitä tehdään työparin kanssa. Työhön liittyy asiakastapaamisia toimistolla, yhteistyökumppaneiden luona tai asiakkaiden kotona. Työtä tehdään lasten, perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Eduksi katsomme aikaisempi työkokemus tai harjoittelu lasten ja nuorten parissa.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

vs. johtava sosiaalityöntekijä Päivi Porre-Mutkala puh. 040-6471351, johtava sosiaalityöntekijä Heidi Rasila puh. 040-6397493