(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävän kuvaus

Itäkadun lastensuojelun avohuollossa on tarjolla virkavapaan sijaisuus 1.2.2021 - 30.6.2021, ja sitä voidaan tarvittaessa jatkaa kesälomasijaisuutena. Voimme myös sopia mahdollisesta 80 %:n osa-aikaisuudesta.

Itäkadun avohuollon lastensuojelussa on kolme tiimiä, joissa on yhteensä 23 sosiaalityöntekijää ja kolme johtavaa sosiaalityöntekijää. Asiakasmäärät vaihtelevat, ja tällä hetkellä Itäkatu 3:n tiimillä on keskimäärin 36 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Tiimimme ottaa sinut innolla vastaan keskustelevaan, pohdiskelevaan ja työtään reflektoivaan porukkaan. Nyt on hyvä tilaisuus aloittaa ja tulla mukaan kouluttautumaan uuteen tietojärjestelmään, Apottiin.

Tiimissämme saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesihenkilön henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa etsiä asiakkaiden tilanteisiin erilaisia ratkaisuja yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea edullista työsuhdeasuntoa virkasuhteesi ajalle. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Tule ihmeessä tutustumaan Itäkadun perhekeskuksen ammattitaitoiseen ja muutenkin mahtavaan työporukkaan!

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-13-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen sosiaalityöstä, erityisesti lastensuojelun sosiaalityöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Leena Vallinkoski. p. 09 310 62546, leena.vallinkoski@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/