(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Vuosaaren lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen.

Sosiaalityöntekijänä lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnissa ja tuessa työskentelet osana monitoimijaista tiimiä. Vuosaaren lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnissa työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolasta psykologi (50 % työajalla) ja sosiaalityöntekijä (50 %) sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Palvelutarpeen arviointi on lasten ja perheiden hyvinvoinnin kannalta merkittävää työtä. Sosiaalityöntekijänä vastaat palvelutarpeen arvioinnin asiakastyöstä, selvitysprosessin etenemisestä sekä tarvittaessa kiireellisistä toimenpiteistä. Työhösi kuuluu myös lastensuojelun päivystystä virka-aikaan.

Saat meillä käyttöösi kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä. Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työnohjaukset.

Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Keväällä 2021 pääset mukanamme käyttöönottamaan uutta asiakastietojärjestelmä Apottia ja tapaa tehdä entistä läpinäkyvämpää asiakastyötä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-665-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelusta tai lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. johtava sosiaalityöntekijä Rita Turunen, p. 09 310 62872 sosiaalityöntekijä Timo Turpeinen p. 09 310 62894

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/